top of page
web_058.jpg

Hello

Veszprém.

DA404597 V k.jpg

Jövőformáló diskurzus

a város, a régió fejlesztéséért

A Kreatív HUB egy think-tank jellegű, tudásmegosztásra épülő eseménysorozat, ahol összekapcsoljuk az üzleti világ, a design, a kultúra és a tudomány szereplőit. 

A résztvevők közötti tartalmas diskurzus felépítésével, a platform menedzselésével egy újszerű, kreatív hálózatot hozunk létre, mely a régió versenyképességét, élhető perspektíváját hosszú távra meghatározhatja.

 

A kötetlen, szakmai házibuli hangulat ideális keretet nyújt a tudásmegosztásnak, ezzel az eseményeink edukációs, szemléletformáló és inspirációs rétege egyszerre biztosított. A résztvevők diverz mintázata, az eltérő megközelítések összeérintése izgalmas szellemi muníciót kínál a tartalmas beszélgetésekhez.

Helyi értékek

A ’think global, act local’ mottó gyakorlati alkalmazásával gondolkodó-cselekvő közösséget és egy inspiráló platformot építünk.

 

Az értékes beszélgetések, a közös gondolkodás lehetőséget teremt a helyi értékek felfedezésére, a város, a régió potenciáljának feltárására és olyan komplex perspektíva megalkotására, ami helyben tartja az itt lakókat és idevonzza a látogatókat.

HUB_Veszprém_web_053.jpg
Kunszt_0531_web_70.jpeg

A HUB események témái:

  1. A hely szelleme - Genius loci

  2. Veszprém és a régió kreatív perspektívája

  3. Agrikultúra – Benne vagy a körforgásban?

  4. Közösség.Tudás.Jövő

  5. Az ideális város

  6. Kulturális kódok

Résztvevők visszajelzései

Mészáros Zoltán
főtanácsadó VEB2023

„A HUB Design House sorozata olyan felvetéseket, aspektusokat hozott be és boncolgatott a VEB 2023 programjainak sorában, melyek nem sétálgatnak hétköznap a Kossuth utcán csak úgy. Remélem, hogy a beszélgetés sorozatokból innováció, progresszió bontakozik ki, és a városunkat, a régiót kreatív módon építő kezdeményezések leltek szellemi üzemanyagra az estéken.”

Galéria

bottom of page